Primera - Atletiko dva puta vodio, ali osvojio samo bod na Mestalji! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Atletiko dva puta vodio, ali osvojio samo bod na "Mestalji"! (video)

Remi na otvaranju 24. kola španske Primere.

Fudbaleri Valensije su pred svojim navijačima ugostili madridski Atletiko na otvaranju kola, susret ne stadionu "Mestalja" okončan je bez pobednika, rezultatom 2:2 (1:2).

Igrao se 15. minut kada su gosti stigli do prednosti, nakon odbitka sa samo par metara u mrežu domaćina loptu smešta Markos Ljorente.

Ipak, Valensija stiže do izjednačenja u 40. minutu, nakon kornera Maksi Gomez šalje loptu pred gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivala, na pravom mestu našao se Gabrijel Paulista, koji matira Oblaka za 1:1.

Samo tri minuta kasnije, "Kolćonerosi" stižu do nove prednosti, sjajan udarac Tomasa Partija sa ivice kaznenog prostora, Domenek nemoćan.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku "Slepi miševi" stigli do novog poravnanja.

Centaršut Pareha iz slobodnog udarca, pred golom Atletika se najbolje snalazi Kondogbija, koji u padu šutira i trese mrežu Madriđana za 2:2.

Prštalo je do kraja na sve strane, najpre je Tomas propustio priliku da vrati prednost gostima, potom je Morata u 81. minutu zaustavi pokušaj Alvara Morate.

Četiri minuta kasnije ponovo Tomas i opet neprecizan pokušaj veziste Atletika, mogao je Gaja u 90. minutu da "zapali" tribine "Mestalje", ali je Oblak sprečio preokret.

Na kraju podela bodova, Atletiko trenutno četvrti sa 40 bodova, dva više od šestoplasirane Valensije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Majorka slavila i pobegla iz opasne zone (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020

Povratnik u najviši rang upisao je šesti trijumf u sezoni...Fudbaleri Majorke slavili su pred svojim navijačima protiv Deportivo Alavesa sa 1:0 (0:0)...Imali su veliku priliku u 32. minutu, dobili su penal, ali iskusni Salva Sevilja nije uspeo da ga pretvori u pogodak, Pačeko je odbranio njegov pokušaj...

Nastavak na Sportske.net...

Primera - "Žuta podmornica" ne odustaje od Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020

Odličan meč na "Keramici"...Viljareal savladao Levante rezultatom 2:1 i nastavio odličnu seriju...Domaći su imali odličan početak, već u devetom minutu je stajalo 1:0 zahvaljujući Morenu koji odlično koristi asistenciju Alkasera...Gomez je mogao da povisi na 2:0 samo minut kasnije, ali Fernandez...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.