Primera - Atletiko bolji od Atletika (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Atletiko bolji od Atletika (video)

U okviru 10. kola španske Primere ekipa Dijega Simeonea je ugostila Bilbao.

Fudbaleri Atletiko Madrida slavili su na svom "Vanda Metropolitano" stadionu protiv Atletik Bilbaa rezultatom 2:0 (1:0).

Igrao se 28. minut kada su stigli do prednosti, Korea je odličo sačuvao loptu u kaznenom prostoru rivala, prosledio je do Saula, koji je raspalio iz prve i zatresao mrežu Unaja Simona za 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi "Jorgandžije" došle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do drugog pogotka u 64. minutu.

Ponovo Korea u ulozi asistenta, poslao je Argentinac loptu sa desne stative na dalju, na pravom mestu našao se Morata, koji trese mrežu baskijskog sastava za 2:0.

U finišu je Koke mogao da postigne i treći pogodak, ali je njegov udarac glavom otišao tik pored gola rivala.

Nakon ovog susreta Atletiko je drugi na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i vodeća Barsa, ali uz utakmicu manje, dok je Bilbao 10. sa šest bodova manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.