Primera - 2:0 jeste najopasniji rezultat, Eibar se u to uverio na teži način! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - 2:0 jeste najopasniji rezultat, Eibar se u to uverio na teži način! (video)

Sevilja u poslednjim minutima meča uspela da stigne do boda sa igračem manje.

Sevilja je večeras uspela da osvoji bod na svom terenu nakon dva gola zaostatka pošto je odigrala 2:2 sa Eibarom u okviru 23. kola španske Primere.

U prvom poluvremenu videli smo prilično ujednačenu igru oba tima, ali su gosti bili ti koji su poveli u 22. minutu pogotkom Fabijana Oreljane.

Minimalnom prednošću Eibara se i otišlo na pauzu, da bi u drugom delu meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << usledila prava drama.

Eibar je povisio prednost u 63. minutu kada je Čarls glavom matirao Vaclika, što kao da je trglo Andalužane koji su od tada odigrali kao u transu.

Sve je počelo loše, Banega je u 84. minutu zaradio isključenje, ali je Sevilja četiri minuta nakon toga postigla gol preko Visama Ben Jedera.

Veoma bitan bod ekipi Pabla Makina doneo je Pablo Sarabija koji je u drugom minutu nadoknade vremena vrhom kopačke preusmerio loptu Promesa tek toliko da zatrese mrežu Rijesga.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seviljin beg iz ponora uz zvuk sirene, bez golova u Baskiji

Izvor: RTS, 10.Feb.2019

Fudbaleri Sevilje i Eibara odigrali nerešeno 2:2 u utakmici 23. kola La Lige. . Eibar su minuti delili do velikog trijumfa u Sevilji. ..Gosti su poveli golom Oreljane u 22. minutu. Čarls je povisio u 63, a Sevilja je ostala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.