Primenićemo princip nulte tolerancije – ko ode na žurku, biće izbačen

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 18:59

"Primenićemo princip nulte tolerancije – ko ode na žurku, biće izbačen"

Snimci neodgovornog ponašanja Aleksandra Zvereva stigli su i do organizatora egzibicije u Berlinu.

Planirano je da turnir bude održan od 13. do 19. Jula, naravno uz velike mere opreza i predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa.

Direktor ovog tunira Edvin Vajndorfer ističe da je nastup Dominika Tima siguran, dok je dolazak Aleksandra Zvereva upitan.

On kaže da će sedmi teniser sveta morati da poštuje sve mere ukoliko želi da igra.

"Primenićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << princip nulte tolerancije. Ako se igrač ne ponaša kako treba i misli da treba da ide na žurke te nedelje, izbacićemo ga sa takmičenja. Nećemo imati žurku za igrače, druženje sa decom niti bilo koji sličan turnirski program", rekao je Vajndorfer za "Zidojče Cajtung".

Mečevima će moći da prisustvuje najviše 1.000 gledalaca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KO ODE NA ŽURKU BIĆE IZBAČEN: Organizatori turnira u Berlinu poslali poruku Zverevu i ostalim teniserima

Izvor: Kurir, 03.Jul.2020

Organizatori teniske egzibicije u Berlinu, planirane da se igra od 13. do 19. jula, naravno uz velike mere opreza i predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa, saopštinli su da je nastup Dominika Tima siguran, dok je dolazak Aleksandra Zvereva upitan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.