Primeira: Poker Benfike, Srbi bez minuta (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primeira: "Poker" Benfike, Srbi bez minuta (video)

Fudbaleri Benfike slavili su u 26. kola portugalske Primeire.

Moreirense je ugostio ekipu Benfike na svom stadionu, gosti su očekivano odneli ceo plen, slavili su sa 0:4 (0:2).

Igrao se 37. minut kada je supertalentovani Žoao Feliks doneo prednost gostima iz Lisabona, pobegao je odbrani rivala i odmerenim udarcem sa ivice kaznenog prostorao zatresao mrežu domaće ekipe.

Samo šest minuta kasnije, Samaris je nakon kornera povosio na 2:0 i sa tim rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se otišlo na odmor.

Na samom startu nastavka, Rafa Silva beži odbrani Moreirensea, izbegava ofsajd zamku i uz malo sreće postiže pogodak za 3:0 u korist Benfike.

Imali su i domaći svoje prilike, ali je Vlahodimos bio raspoložen, da bi konačan rezultat postavio mladi Florentino Luis, nakon odbitka u 83. minutu utakmice.

Benfika prva sa istim brojem bodova kao Porto, Moreirense šesti sa 42 boda, 21 manje od večerašnjeg rivala.

Andrija Živković je presedeo meč na klupi za rezervne igrače Benfike, dok nedavno oporavljeni Ljubomir Fejsa nije bio u protokolu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsina osveta na "Viljamarinu", nova titula na vidiku, magični Mesi nosi loptu kući! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Fudbaleri Barselone iskoristili su poraz madridskog Atletika i napravili još jedan veliki korak ka odbrani titule u Španiji...Puleni Ernesta Valverdea slavili su u 28. kolu španske Primere na gostovanju u Sevilji, bilo je 1:4 (0:2) za aktuelnog prvaka Španije na "Benito Viljamarinu"...Igrao se 18....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.