Primeira: Petarda Benfike za poluvreme, Žonas nastavio teror, Srbi dočekali poslednji zvižduk

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primeira: "Petarda" Benfike za poluvreme, Žonas nastavio teror, Srbi dočekali poslednji zvižduk

Fudbaleri portugalskog šampiona ubedljivo su slavili u 21. kolu.

Lisabonski "Orlovi" su na svom stadionu nadigrali Rio Ave sa ubedljivih 5:1 (0:1).

Poveli su gosti u devetom minutu, strelac je bio Guedeš.

Mučila se Benfika da do kraja prvog dela igre poravna rezultat, ali im je u nastavku trebalo samo četiri minuta za tako nešto.

Defanzivac Žardel je pogodio na asistenciju Servija, da bi u 63. minutu susreta domaćin došao do preokreta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko Picija.

Samo osam minuta kasnije, sjajni Žonas nastavlja svoj teror po Portugaliji, postiže svoj 25. gol ove sezone, vezao je 10 mečeva na kojima je makar jednom bio strelac.

U smiraj susreta su pobedu Benfike overili Dijas i Himenez, golovima u 83. i 86. minutu.

Benfika se vratila na prvo mesto na tabeli, imaju 50 bodova, koliko ima i drugoplasirani Sporting, ali uz utakmicu manje od "Orlova", dok je trećeplasirani Porto samo bod iza njih, sa dva susreta manje od trenutnog lidera na tabeli. Rio Ave na visokom petom mestu sa 33 boda.

U postavi Benfike od prvog do poslednjeg minuta nalazili su se i srpski reprezentativci Ljubomir Fejsa i Andrija Živković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benfika došla iz dvojke u keca, Rio Ave naljutio Orlove

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2018

Benfika je sporo počela meča sa Rio Aveom, ali se posle razgoropadila i pregazila goste sa 5:1 u utakmici 21. kola portugalske Primeire. Kao da je pogodak Eldera Guedesa već u devetom minutu razgnevila domaće fudbalere. Nisu, doduše, uspeli da u prvom poluvremenu uzvrate istom merom, ali su zato...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.