Prijović opet u crno-belom?

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 21:08

Prijović opet u crno-belom?

Aleksandar Prijović trenutno ima problema sa zakonom zbog kršenja mera koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Srpski napadač Aleksandar Prijović je priveden zbog kršenja mera koje je propisala Vlada Republike Srbije, a i pored toga razmišlja o svom narednom angažmanu.

On je član Al-Itihada u ovom trenutku, ali postoji izvesna mogućnost da raskine ugovor.

Dogovoreno je bilo da za četiri godine zaradi 27 miliona evra, ali se to najverovatnije neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << desiti.

Čitavu situaciju prati PAOK koji bi mogao ponovo da vidi Prijovića u svojim redovima. Srpski napadač je već nosio dres ovog kluba iz kog je otišao u Al-Itihad za 10 miliona evra.

Prijovićev sadašnji ugovor ističe 2023. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi "ne voli" tridesetogodišnjake, Zidan koristi priliku?!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020

Da li će "plavci" ostati verni već ustaljenoj tradiciji...U severnom delu Londona, posebno u klubu koji vodi Abramovič postoji javna tajna poslovanja...Šansa da napustite klub ubrzano raste po navršenoj tridesetoj godini...Ovakva situacija upravo čeka N'Gola Kantea, jednog od najboljih igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.