Prijović je ZVEZDA: Kakav doček u Džedi! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović je ZVEZDA: Kakav doček u Džedi! (VIDEO)

Spektakularan doček za srpskog napadača koji dovoljno govori koliko su ga čekali u Al-Itihadu.

U Saudijskoj Arabiji zaista vole fudbal!

Aleksandar Prijović je dugo pregovarao s Al-Itihadom, odnosno mnogo duže je bilo potrebno da njegov klub PAOK prihvati uslove Saudijaca, da bi ove zime obukao dres crno-žutih iz Džede koji su za njega platili bogatstvo.

Nezvanično, Prijović će za 4,5 godine u Al-Itihadu zaraditi 27 miliona evra (samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od plata), a u skladu s novcem - dočekan je kao ZVEZDA na aerodromu u prestonici.

Pristalice ovog kluba okupile su se u velikom broju i pozdravile srpskog reprezentativca, tražili su fotografiju i "selfi" s njim, a takav doček je očigledno obradovao Prijovića koji je uz osmeh na licu ispraćen do automobila.

Od njega se očekuje da i navijačima Al-Itihada vrati osmeh na lice pošto se nalaze u zoni ispadanja, a tim koji sada ima Slaven Bilić - mora da se bori za titulu.

Osim Prijovića, od internacionalnih fudbalera tu su Karlos Vilanueva (Čile), Karim El Ahmadi (Maroko), Manuel da Košta (Maroko), Aleksandar Pešić (Srbija). I pored toga što imaju osam titula u riznici, deset godina nisu bili prvaci Saudijske Arabije.

Pogledajte doček Prijovića!

| استقبال اللاعب الكساندر بريجوفيتش#شتويه_العميدpic.twitter.com/MTIO6l2Wks

— نادي الاتحاد السعودي (@ittihad) January 11, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.