Prijović dočekan kao Ronaldo! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović dočekan kao Ronaldo! (video)

Navijači Al Itihada opsedali našeg reprezentativca po sletanju na aerodrom!

Aleksandar Prijović ove zime nije mogao da odoli fenomenalnoj ponudi saudijskog Al Itihada, koji je PAOK-u platio 10 miliona evra za njegovu slobodu, uz odlične uslove samom igraču.

Ugovor je potpisan pre par dana, a po dolasku u Džedu, Prijović je sjajno dočekan od strane velikog broja okupljenih navijača na aerodromu.

Bukvalno, izgledalo je kao kada se najveće zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dočekuju, a verujemo da će srpski napadač taj status i potvrditi u novom klubu serijom golova i odličnim igrama, kao u prethodne dve godine u PAOK-u.

U Al Itihadu od Prijovića mnogo očekuju, s obzirom da se nalaze pri dnu tabele saudijskog šampionata i u narednom periodu ih očekuje velika borba za opstanak.

-

🎥| استقبال اللاعب الكساندر بريجوفيتش#شتويه_العميد pic.twitter.com/MTIO6l2Wks

— نادي الاتحاد السعودي (@ittihad) January 11, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.