Prijatan doručak!

Izvor: Glas javnosti, 06.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijatan doručak!

Makedonija je bila lak plen za „srpske ajkule“ u drugom kolu Evropskog prvenstva u Malagi - 6:23 (1:7, 1:6, 2:4, 2:6). Posle pobede nad Nemačkom, naši reprezentativci nisu dozvolili opuštanje, već su nastavili u istom ritmu i protiv naših južnih suseda. Sve je bilo rešeno praktično već u prvoj četvrtini u kojoj je naš tim stekao prednost od šest golova razlike, dok se u ostalim periodima meča ta prednost samo još više povećavala.

Selektor Srbije Dejan Udovičić imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je razloga da bude zadovoljan posle još jedne rutinske pobede njegovih izabranika.

- Teško mi je bilo da procenim pred utakmicu kako ćemo odigrati protiv, na prvi pogled, slabe ekipe. Ipak, Makedonija je postigla više golova nego što smo očekivali. Mi nastavljamo po planu, a to je plasman u polufinale - konstatuje Udovičić.

Brzo su naši vaterpolisti uspostavili svoju igru i efikasnim napadom i jakom odbranom saterali protivnika u ćošak.

- Ovo je za nas bila jedna vrsta treninga, jer Makedonija ne spada među najbolje ekipe. Na kraju sam zadovoljan kako smo odigrali - rekao je golman Denis Šefik.

SRAMOTA RTS

Iako je RTS najavio da će prenositi sve utakmice naših vaterpolista sa EP u Malagi, gledaoci u Srbiji juče su ostali uskraćeni da uz prvu jutarnju kaficu ili doručak uživaju u igrama Šapića i drugova. Razlozi zasada nisu poznati, a kako stvari stoje, postoji mogućnost da i danas izvise za direktan prenos meča sa Rumuna. Sramota...

MAKEDONIJA - SRBIJA 6:23 (1:7, 1:6, 2:4, 2:6)

BAZEN: Akva-park. SUDIJE: Stravopulos (Grčka), Kristofe (Francuska). GLEDALACA: 100.

MAKEDONIJA: Perčinić, Milanović, Vuksanović 1, Krstović, Milić 1, Popovski, Mićić, Brkić, Krstić 2, Bašić 1, Petrović, Benić 1, Vrošević.

SRBIJA: Šefik, Prlainović 4, Rađen 1, Udovičić, Savić 1, Pijetlović 2, Nikić 2, Filipović 1, Ćirić, Šapić 8, Vujasinović 2, Peković 2, Soro

Makedonija je ušla u ovaj meč na krilima pobede protiv Rumunije, što je bio i prvi meč ove reprezentacije u istoriji EP.

- Srbija je svakako daleko iznad našeg nivoa. Oni su glavni favorit za zlato, iako su nesrećno ostali bez Danila Ikodinovića. I bez njega, Srbija ima kvalitet za prvo mesto - nije imao dilemu selektor Makedonije LJuba Mečkić, u čijoj ekipi je najefikasniji bio Dušan Krstić sa dva gola.

Sledeći meč na šampionatu naš tim igra danas protiv reprezentacije Rumunije, a početak utakmice je zakazan za 11 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija igrala nerešeno sa Rumunijom

Izvor: Kurir, 06.Jul.2008

MALAGA, 6. jula 2008. (Beta) - Vaterpolo reprezentacije Srbije i Rumunije odigrale su danas u Malagi nerešeno 6:6 (1:2, 2:1, 2:2, 1:1) u meču trećeg kola Grupe A Evropskog prvenstva. Po dva pogotka za Srbiju postigli su kapiten Vladimir Vujasinović i Vanja Udovičić, a jedan gol dali su Aleksandar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.