Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 17:40

Priftis zvanično predstavljen kao novi trener Panatinaikosa

Ugovor je na tri godine

Panatinaikos i zvanično ima novog trenera. U pitanju je Dimitris Priftis. Posle odlaska Odeda Kataša Zeleni su morali da reaguju i doveli su Priftisa koji je potpisao ugovor na tri godine.

Na ovaj način se Priftis vraća u Grčku posle četiri sezone provedene u Uniksu iz Kazanja.

"Veliko je zadovoljstvo i ponos raditi u Panatinaikosu. U isto vreme, velika je odgovornost i svestan sam poteškoća. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Moraju svi da doprinesu, od tima, administracije, trenera, pomoćnika, ljudi iz kluba. Hvala administraciji što mi je udelila poverenje", rekao je Priftis.

Priftis ima 52 godine, a u karijeri je radio u brojnim klubovima. Prvo kao asistent, a onda je počeo samostalnu karijeru u Kavali 2010. godine.

Kasnije je vodio Ikaros, pa Kolos, zatim je radio kao asistent u Panatinaikosu i reprezentaciji Grčke. Odatle je samostalno preuzeo Aris, tu je proveo tri godine, a posle toga vodio Uniks četiri sezone.

Sa tom ekipom je stigao do finala Evrokupa, ali tamo je Monako ipak bio bolji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.