Priča se da Partizan namešta

Izvor: B92, 08.Maj.2013, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priča se da Partizan namešta"

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković rekao je da kruže priče da Partizan namešta utakmice već pet godina, dok niko ne pušta njegov tim.

Ekspresno smanjenje razlike između Partizana i Zvezde sa 11 na dva boda, i približavanje 'večitog' derbija pokrenuli su komentare kako je "naređeno sa vrha da titula ode na Marakanu"

Doskorašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'crno-belih' Vladimir Vermezović govorio je pre smene da se njegovim igračima preti i da do njih dopiru priče da je titula prodata.

Sa tim se ne slaže iskusni defanzivac Crvene zvezde

"Sve je to smešno. Priča se i da Partizan namešta prvenstva već pet godina, u 'čaršiji' se glasno govori o tome. Nas niko ne pušta. Pogledajte šta je bilo u Jagodini. 'Izginuli' su da nam uzmu bodove. Kad je bilo 2:0, bodrili su se između sebe, drali jedni na druge da se rezultatski vrate u život. Sudija nam nije bio saveznik, već je odmogao u mnogim situacijama", istakao je Petković za 'Žurnal'.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: "Priča se i da Partizan pet godina namešta!"

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2013

U reakciji na spekulacije da je osvajanje titule izvesno za njegov tim, fudbaler Crvene zvezde oštro je odbacio navode o neregularnosti u vezi sa pohodom ka trofeju.

Nastavak na Sportske.net...

PETKOVIĆ: Priča se da Partizan namešta pet godina

Izvor: Kurir, 08.Maj.2013

Istina je da Kuljani nisu došli u najjačem sastavu, ali samo oni. A Partizanu se takve stvari mnogo češće dešavaju, kaže defanzivac Zvezde..Zvezdino vraćanje u život i smanjivanje bodovne prednosti u odnosu na Partizan konstantno prate čaršijske priče da je 'sa vrha naređeno da titula fudbalskog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.