Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 01:30

Priča opet aktuelna, Vlahović ide u Premijer ligu?!

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović i dalje bi mogao da napusti Juventus i to kao deo trampe! 
Đanluka Di Marcio je večeras otkrio da je trampa Romelu Lukaku – Dušan Vlahović ponovo aktuelizovana i da je moguće da će se realizovati pod zadovoljavajućim okolnostima. 
U Juventusu smatraju da Čelsi mora da doplati za Vlahovića, jer ga procenjuje na 70-80 miliona evra, mada cifre nisu poznate. 
Lukaku je nedavno navijačima Juventusa poručio da ne veruje da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Torino, ali on nema mnogo opcija. Inter je razočaran u njega, to je potvrdio i Lautaro Martinez, dok u Čelsiju odavno nema mesta za njega i zna se da je na transfer listi.
Osim klubova iz Saudijske Arabije, Lukaku se nije povezivao ni sa jednim drugim klubom, osim sa Juventusom. 
Ono što je takođe novost u ovoj priči je stav Čelsija, koji je sada spreman da pregovara za ovu trampu i što je Vlahović ponovo opcija za Maurisija Poketina. I to je vest koja pravi razliku u odnosu na ranije glasine, Čelsi je sada zainteresovan da se reši Lukakua po svaku cenu i da umesto njega dovede Vlahovića.
Poketino je dobio Nikolasa Džeksona, ali on ne može da bude jedini pravi napadač, drugi novajlija Nkunku je više polušpic i drugi

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.