Prgavi Italijan želja Poljuda: Gatuzo na meti Hajduka

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prgavi Italijan želja "Poljuda": Gatuzo na meti Hajduka

Nakon pregovora sa bivšim strategom Lacija Edoardom Rehom, koji do sada nisu doneli rezultata, čelnici splitskog Hajduka stupili su u kontakt sa legendarnim Đenarom Gatuzom.

Nekadašnjem igraču Milana, bivšem treneru Siona, Palerma i OFI-ja sa Krita, Hajduk je ponudio ugovor na godinu i po dana. Iako se na konačan odgovor prgavog Italijana još uvek čeka, prve informacije govore da nekadašnji reprezentativac "azura" nije ponudio naznake da bi pristao da dođe u Split.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
Hrvatski mediji prenose da razlog možda leži u činjenici da je Gatuso svoj poslednji klub u Grčkoj napustio zbog finansijskih problema, a poznato je da ni na “Poljudu” ne cvetaju ruže.

Pored pomenutih satratega, proteklih dana u istom konetkstu spominjan je i bivši selektor Makedonije, nekadašnji trener Crvene zvezde Čedomir Janevski, koji je navodno takođe jedan od najozbiljnijih kandidata za preuzimanje klupe Hajduka.

(Foto: Beta/AP/Thanassis Stavrakis)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.