Previše se priča o Braunu, on zna da ima našu podršku

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Previše se priča o Braunu, on zna da ima našu podršku"

Trener Ouklend Rejdersa Džon Gruden rekao je da je čitava stvar oko Antonija Brauna "prenaduvana" i da Rejdersi podržavaju svog hvatača.

Kako smo već pisali, američki mediji su objavili da je hvatač Ouklend Rejdersa, Antonio Braun, zapretio da će okončati igračku karijeru ukoliko mu se ne dozvoli da nosi staru kacigu.

"Jako puno se priča o ovom slučaju i ne mogu baš da kažem kako je sve to istinito. Antonio nije kriv za povredu stopala koja ga je zadesila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je ozbiljnije nego što deluje na prvi pogled. A stvar s kacigom, to je već lična stvar i Braun zna da ima našu podršku", rekao je glavni trener Ouklend Rejdersa Džon Gruden o slučaju sa Antoniom Braunom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.