Previd Jovanovića - Da li je svetac heroj ili varalica? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 16:56

Previd Jovanovića - Da li je "svetac" heroj ili varalica? (video)

Englez se poslužio (ne)dozvoljenim sredstvima.

Sinoć smo imali prilike da gledamo utakmicu Island - Engleska. "Gordi Albion" je bio veliki favorit, ali do gola dolaze tek u 90. minutu posle penala Sterlinga.

Par minuta posle toga naš arbitar Srđan Jovanović dosuđuje još jedan penal, ovog puta za domaćina, ali Bjarnason promašuje ceo gol.

Ono što je većini na utakmici promaklo, uključujući i našeg arbitra, jeste potez Varda-Prauza. Igrač Sautemptona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je iskoristio nedostatak pažnje i dobrano iskopao oko bele tačke što je verovatno zasmetalo i Bjarnasonu.

Roj Kin je ovo nazvao 'varanjem, Jan Rajt sa druge strane pozdravlja ovaj potez Englez, sviđao mu se "đavolak" u Vard-Prauzu. Obično se ovakav potez sankcioniše, Islanđani će imati šta da kažu na račun suđenja Jovanovića.

Roy Keane is not happy at James Ward-Prowse's penalty shithousery 👀pic.twitter.com/CcKvbwyQpk

— Well Done Michael ⚽ (@WDMichael13) September 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.