Prevareni Benitez rešio da ode, čeka odluku?!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevareni Benitez rešio da ode, čeka odluku?!

Sada više nema dileme, žestoko su ga prevarili. Sedi i čeka rasplet...

Prema informacijama iz Engleske, Rafael Benitez je rešen da napusti Njukasl.

Pokazalo se, mada je malo ko, sem njega, sumnjao da će tako biti, da ga je Majk Ešli prevario obećavajući pojačanja.

Benitez nije u kontaktu sa vlasnikom, čak se priča i da ne govore, ali se sukobio da njegovom desnom rukom Džastinom Barnsom koji nije doveo nijednog od željenih igrača tvrdeći da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preskupi.

Juče je Benitez bio na stadionu, posle kratkog razgovora sa Barnsom, otišao je kući, verovatno mu je saopšteno da od pojačanja nema ništa.

Problem je ugovor koji ima sa Njukaslom, platiće penale ako da otkaz, sa druge strane Ešli ga neće otpustiti.

Benitez, pisali smo već o tome. cilja klupu Vest Hema, zainteresovan je za mnogo ambiciozniji klub. "Čekićari" bi mogli da otpuste Bilića, izgleda da je preživeo pauzu, ali ako ne pobedi Hadersfild u sledećem kolu stvari su veoma jasne, izgubiće posao. Čak i ako trijumfuje, stiče se utisak da se samo čeka jedan kiks i da će Biliću biti uručen otkaz.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.