Pretučen trener splitskog Hajduka

Izvor: B92, 16.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen trener splitskog Hajduka



Trener splitskog Hajduka Luka Bonačić brutalno je pretučen u sredu uveče u Splitu ispred svog stana. Kako prenose hrvatski mediji, Bonačića su u hodniku zgrade u kojoj stanuje presrela dva za sada neidentifikovana napadača i pretukla ga bejzbol palicama i šipkama.

Bonačić je prebačen u bolnicu gde su mu konstatovane povrede po celom telu i potres mozga, zbog čega će ostati na lečenju još nekoliko dana.

Policija je odmah posle napada u kome je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hajduka uspeo da skine kapu jednom od napadača i zapamti mu lice, blokirala ceo grad u potrazi za dvojicom muškaraca starosti do 30 godina.

Za sada nema indicija da li iza ovog napada stoje navijači splitske "Torcide". Iako je ekipa uspela bodom protiv Slavena u subotu da obezbedi plasman u ligu za prvaka, navijači su posle meča pokušali da se probiju do svlačionice sa fudbalerima i zatraže "objašnjenje" za još jednu slabu igru.

S druge strane, Bonačić je uspeo da dodje do neke igre i nekoliko važnih bodova sa ekipom koja se menjala iz nedelje u nedelju i koja je ove sezone već tri puta dobijala novog trenera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.