Pretučen trener RK Bosna

Izvor: S media, 18.Okt.2010, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen trener RK Bosna

Nezadovoljan odnosom Irfana Smajlagića, koji ga je zbog nezalaganja prebacio u drugi tim, rukometaš Risto Arnaudovski odlučio je da pretuče trenera Bosne BH Gas.

Kako prenosi internet portal "SportSport.ba", Smajlagić je pretrpeo lakše telesne povrede.

Prvo je došlo do verbalnog, potom i fizičkog sukoba.

- Dana 17. 10 u 20:25 sati policijske snage su intervenisale u KSC Skenderija. I. S. je prijavio kako ga je fizički napao R. A. Nakon uviđaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obavljen je razgovor sa R. A, a njegov je slučaj potom prebačen na Tužilaštvo koje će pokrenuti postupak na osnovu Zakona o kršenju javnog reda i mira - potvrdio je Irfan Nefić, portparol MUP-a Kantona Sarajevo.

U saopštenju rukometnog kluba Bosna BH Gas navodi se da je Arnaudovski tražio od Smajlagića raskid ugovora, iako to nije u trenerovoj nadležnosti.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.