Izvor: Blic, 25.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preteća poruka navijača Milana Berluskoniju

U sedište fudbalskog kluba Milan poštom je stigao koverat u kojem su se nalazili metak i preteća poruka. Koverat je bio adresiran na predsednika fudbalskog kluba Milan Silvija Berluskonija, potpredsednika Adrijana Galijanija i trenera Karla Ančelotija.

Italijanski list "La gazzeta dello sport” je na svom sajtu objavio da je preteća poruka bila kratka, napisana štampanim slovima. List navodi da se spomenuti funkcioneri kluba prozivaju zbog loših rezultata i pogrešnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojačanja.

Italijanska policija je nakon zvanične prijave podnesene iz kluba pokrenula istragu.

Inače, aktuelni evropski i svetski klupski šampion Milan je sinoć izgubio u zaostaloj utakmici Serie A u Bergamu od Atalante sa 2:1.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.