Preskupa investicija

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preskupa investicija

Jedan od najboljih košarkaša Slovenije Sani Bećirović kaže da ne bi imao ništa protiv da zaigra za Partizan! Iskusni bek, koji je u karijeri nastupao za velike evropske ekipe i osvajao mnogo trofeja, iznenađen je informacijom koja ga dovodi u vezu sa šampionom Srbije, ali kaže da „crno-bele“ izuzetno poštuje. Međutim, do realizacije ove „bombe“ gotovo sigurno neće doći, pošto je Bećirović preskup, čak i za neke ekipe koji imaju veći budžet od kluba iz Humske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Šampion danas startuje

Pripreme košarkaša Partizana za novu sezonu počinju večeras prozivkom u dvorani „Pionir“. Prvi trening „crno-belih“ vodiće pomoćni trener Vlada Jovanović, iako postoji mogućnost da se pojavi i prvi stručnjak Duško Vujošević, koji se sa reprezentacijom Crne Gore nalazi na turniru u Bugarskoj.

U crno-belom dresu ponovo će zaigrati Dejan Milojević, a tu su i novajlije Aleks Marić, Aleksandar Mitrović i Stefan Sinovec. Prozivku propuštaju Slavko Vraneš, Žarko Rakočević i Jan Veseli zbog obaveza sa nacionalnim selekcijama svojih zemalja.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.