Presiado: Murinjo je posle poraza došao u našu svlačionicu

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presiado: Murinjo je posle poraza došao u našu svlačionicu

Niko nije očekivao da će Sporting iz Hihona zaustaviti neverovatnu seriju Žozea Murinja od 150 mečeva bez poraza kod kuće, a verovatno nema mnogo onih koji su očekivali da će trener Reala posle meča (0:1) i pomirenja da je titula izgubljena otići u svlačionicu pobedničkog tima.

Trener Hihona Manuel Presiado je rekao da je Murinjo na kraju devetogodišnjeg niza želeo lično da čestita njemu i njegovim igračima na trijumfu.

"Moram da mu se zahvalim na tom gestu. Ušao je u svlačionicu i rukovao se sa svima i čestitao nam. Ne mogu da to ne spomenem. Želim sve najbolje Realu protiv Totenhema", rekao je Presiado.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.