Prešao iz Zvezde u Partizan i nije se proslavio, sada ima novi klub i igraće Evropu!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 13:55

Prešao iz Zvezde u Partizan i nije se proslavio, sada ima novi klub i igraće Evropu!

Talentovani fudbaler na putu da vrati karijeru na pravi put.

Radivoj Bosić je prošlog januara podigao veliku prašinu kada je dres Crvene zvezde, u kojoj je ponikao, zamenio dresom Partizana.

Omladinski reprezentativac Srbije nije debitovao za "crno-bele", pa je sreću potražio u Švajcarskom Vilu gde je nastupao u drugom rangu.

Sada je Bosić postao novi član Olimpije koja je sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisala ugovor na dve godine.

Krilni fudbaler ima 19 godina, sada je dobio novu priliku da pokaže šta zna i na evropskoj sceni budući da će Olimpija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv islandskog Vikingura.

Igralski kader Olimpije je okrepil tudi Radivoj Bosić. 19-letnik, ki v Ljubljano prihaja iz švicarskega drugoligaša FC Wil 1900, je podpisal dvoletno pogodbo.

Radivoj, dobrodošel! 🐉💚

Več na: https://t.co/FUgLFFhnoc#verjamemvzmaje pic.twitter.com/Tr0urBrZMO

— NK Olimpija Ljubljana (@nkolimpija) August 12, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.