Prešao iz Golden Stejta u Lejkerse

Izvor: Mondo, 06.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešao iz Golden Stejta u Lejkerse

Mladi plejmejker prihvatio poziv iz Los Anđelesa.

Foto: Guliver/Getty images/Thearon W. Henderson

Kada su shvatili da definitivno neće dovesti Kavaija Lenarda, Los Anđeles Lejkersi počeli su da potpisuju "slobodne agente", da bi popunili svlačionicu za sledeću sezonu.

Slavna franšiza je brzo reagovala i dovela rezervnog plejmejkera Golden Stejta, Kvina Kuka (26, 185) koji je do prošle nedelje bio član Golden Stejta, ali je napustio tim zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poreskog limita njegovog doskorašnjeg tima.

"Plej" koji je prošle sezone imao pristojnu minutažu u mečevima u kojima je Stiv Ker odmarao nosioce preseliće se u svlačionicu kod Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

Kuk je prethodne dve godine bio "ratnik" i stiže u Los Anđeles sa šampionskim prstenom iz 2018. U minuloj sezoni nastupio je u 74 mečeva i prosečno postizao 6,9 poena, uz 46,5 odsto pogođenih šuteva iz igre.

Igrač dobrog šuta (41,8 odsto pogodaka za tri u karijeri) i ne tako dobre odbrane uskočiće na mesto koje je prošle sezone imao Lonzo Bol, novi "kec" Pelikansa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.