Prepoznajete li ovog igrača Zvezde?

Izvor: Mondo, 23.Jun.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepoznajete li ovog igrača Zvezde?

Nova sezona, novi imidž...

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak su ispratili svog doskorašnjeg saigrača Marka Grujića u Liverpul. Veliki broj njih došao je da pozdravi mladog vezistu i poželi mu uspeh u Engleskoj, a među njima i jedan koji je upravo tamo napravio prve fudbalske korake - Džošua Parker.

Bivši đak škole Kvins Park Rendžersa nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu, pa ga još od prošlog leta nismo videli na terenu, osim povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u prijateljskim utakmicama, ali se i on našao među prisutnima. I to, sa potpuno drugačijim imidžom nego ranije.

Džošua Parker nekada:

Foto: MN Press

Džošua Parker sada:

Foto: MN Press

Videćemo koliko će reprezentativcu Antigve i Barbude, i da li će, novi izgled pomoći da se izbori za minutažu u timu Miodraga Božovića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.