Preokret za poraz

Izvor: RTS, 04.Dec.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret za poraz

Igrači Hajduka su u Kuli u petom minutu poveli sa 1:0 golom Rodoljuba Paunovića i tu prednost su čuvali do pred sam kraj utakmice. Onda su sa dva brza autogola Jovanovća i Pauljevića u finišu Kuljani "poklonili" pobedu Slobodi Sevojno.

Sloboda Sevojno je na gostovanju protiv Hajduka iz Kule došla do nove pobede u prvenstvu od 1:2, a sve pogotke na meču posgigli su domaći fudbaleri.

Hajduk je poveo u petom minutu golom Rodoljuba Paunovića, i prednost je čuvao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do pred sam kraj utakmice.

Onda su domaći fudbaleri, umesto da sačuvaju prednost, preokrenuli rezultat sa dva autogola.

Prvo je Aleksandar Jovanović savladao svog golmana u 85. minutu, a potom i Branko Pauljević u trećem minutu sudijske nadoknade.

Posle 14. kola Sloboda je peta na tabeli Super lige sa 25, a Hajduk je deveti sa 18 bodova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.