Preokret u slučaju Marić: Ataman ga vratio u ekipu

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret u slučaju Marić: Ataman ga vratio u ekipu

Aleks Marić će i dalje igrati za Galatasaraj, pošto je trener Ergin Ataman odlučio da mu pružui još jednu priliku.

Da podsetimo trener Galate je ranije ovog meseca odstranio australijskog centra iz ekipe, nakon čega su počele spekulacije da bi Marić mogao da promeni sredinu.

Snažni centar je bio u pregovorima sa Partizanom, ali nije došlo do dogvora, navodno je interesovanje pokazala i Crvena zvezda, što se pokazalo kao dezinformacija, a u igri je bio i atinski AEK.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Ali Marić će sada dobiti drugu priliku da dokaže Atamanu da može da doprinese igri Galate. I sam trener istanbulskog tima je rekao kako je posle razgovora sa svojim saradnicima odlučio da vrati stamenog centra u sastav i da će on već biti u kombinaciji za mečeve kupa.

Ipak, Ataman je ostavio opciju da se Galatasaraj pre 1. marta ipak zahvali Mariću i potraži neko drugo rešenje na centarskoj poziciji.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.