Preokret Spartaka protiv Rada

Izvor: B92, 20.Jul.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Spartaka protiv Rada

Fudbaleri Spartaka pobedili su kao domaćini ekipu Rada sa 2:1, u prvom kolu Linglong Superlige Srbije.

Tako su Subotičani stigčli do prvih bodova u novom prvenstvu i utisak je da je publika na stadionu u Subotici imala prilike da vidi uzbudljiv meč.

Rad je igrao veoma dobro, prvi je stigao i do pogotka, ali nije izdržao i domaćin je u nastavku meča uspeo da načini potpuni preokret.

Kada su svi očekivali da će se na poluvreme otići bez golova, sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u nadoknadi vremena u prvom delu pokazao na belu tačku, a strelac za "građevinare" sa bele tačke bio je Miloš Trifunović.

Spartak je sredio redove u poluvremenu, njegovi igrači su krenuli odlučnije ka golu protivnika i u 66. minutu su bstigli do izjednačenja, a strelac je bio Nemanja Obradović.

Deset minuta pre kraja rezervista Vladan Vidaković uspeo je da zatrese mrežu Beograđana za konačnih 2:1 za Spartak.

Inače Spartak je uputio devet udaraca na gol protivnika, a Rad šest, ali su Subotičani bili efikasniji u odlučnim momentima, pa su se na kraju radovali prvoj pobedi.

Linglong Superliga, prvo kolo:

Subota:

Spartak – Rad 1:2 (0:1)

(Obradović 66, Vidaković 80 - Trifunović 45+3p)

20.00 Crvena zvezda – Javor

20.00 Mladost – Radnik

20.00 Čukarički – Napredak

20.00 Vojvodina – Mačva

Petak:

Voždovac - TSC B. Topola 1:2 (0:0)

(Stojčev 70 - Tomanović 55, Silađi 75)

Nedelja:

18.00 Inđija – Partizan

20.00 Radnički Niš – Proleter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.