Preokret Napolija, makazice opet kobne po Juve! Ljajić i Kolarov asistenti!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2018, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Napolija, "makazice" opet kobne po Juve! Ljajić i Kolarov asistenti!

Sjajne utakmice u okviru Serije A, nekoliko prelepih golova.

Pobeda Napolija i remi Juventusa, sada je samo +4.

Juventus je prvi gol na meču postigao veoma rano, već u 17. minutu i to preko Aleksa Sandra nakon asistencije Daglasa Košte. Bio je to sjajan trzaj glavom iz teške pozicije.

Gosti su držali loptu u svom posedu, nisu stvarali previše šansi, a onda je usledio šok. Bio je to fantastičan gol, centaršut sa leve strane, lopta je bila par sekundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u kaznenom prostoru Juventusa, da bi Simi izveo "makazice" i doneo bod Krotoneu.

Taj gol možete videti OVDE.

Napoli je to iskoristio. Iako su u jednom trenutku gubili, a Juventus pobeđivao, sve se okrenulo za par minuta. Jankto je doneo prednost Udinezeu u 41. minutu utakmice, da bi Insinje konačno zatresao mrežu za Napoli u 2. minutu nadoknade nakon dodavanja Zjelinskog.

U nastavku novo vođstvo Udinezea, Ingelson postiže pogodak u 55. minutu, da bi do kraja redom pogađali Albiol, Milik i Toneli za konačnih 4:2.

Napoli ima i dalje nadu, pobeda protiv Juventusa u narednom kolu donela bi dodatnu neizvesnost.

Roma je uspela da slavi na svom terenu protiv Đenove, bilo je 2:1. Kolarov je upisao asistenciju Underu u 17. minutu, bio je to slobodan udarac sa 40 metara, radi se o velikoj greški golmana koji je dozvolio da Under sa samo par metara ubaci loptu u mrežu. Zukanović je autogolom (i to kakvim) doneo Romi 2:0, da bi Lapadula smanjio nakon dodavanja Pandeva na 2:1.

Asistencija Kolarova OVDE.

Milan  je imao prednost u utakmici u Torinu protiv "bikova". Torino je imao šansu već na samom startu da povede sa 1:0 kada je Beloti pristupio izvođenju penala u 4. minutu, ali je promašio, baš kao Predrag Mijatović, pogodio je prečku.

Na drugoj strani samo pet minuta kasnije Bonaventura sjajnim udarcem sa 20 metara vara protivničkog golmana i donosi prednost Milanu koji je bio na pragu da prekine seriju slabih rezultata.

Ipak, De Silvestri uspeva da donese bod Torinu u 71. minutu. Skočio je nakon kornera i poslao loptu u mrežu Donarume.

Adem Ljajić je danas bio starter u ekipi Torina, uspeo je da zabeleži asistenciju nakon pomenutog kornera.

Asistencija Ljajića OVDE.

Verona je poražena od Sasuola sa 1:0 na svom terenu, Lemos je postigao jedini gol, a u meču SPAL-Kjevo nije bilo pobednika, a ni golova.

U ekipi Kjeva Radovanović i Tomović su igrali od starta, baš kao i Vuković u ekipi Verone.

Sampdorija je golom Zapate u poslednjim trenucima, u 3. minutu nadoknade, stigla do pobede protiv Bolonje.

Najzanimljivije je bilo u Firenci. Fiorentina je od 7. minuta igrala sa igračem manje pošto je igrao rukom van kaznenog prostora. Ipak, snage su bile izjednačene kada je Murđa dobio direktan crveni karton kao poslednji igrač odbrane Lacija.

Prvi gol na meču viđen je u 16. minutu i delo je Veretoa nakon slobodnog udarca, a na 2:0 povisio je isti igrač u 31. minutu nakon penala.

Ipak, do kraja poluvremena Lacio uspeva da izjednači preko Alberta i Kaseresa na 2:2.

Vereto je uspeo da ponovo pogodi u 54. minutu i da donese Fiorentini novu prednost, ali su Anderson i Alberto iskoristili šanse i za samo 4 minuta rešili pitanje pobednika.

Igrali su i Nikola Milenković i Sergej Milinković Savić, dok je Dušan Basta presedeo meč na klupi.

Sampdorija - Bolonja 1:0

Napoli - Udineze 4:2

Krotone - Juventus 1:1

Roma - Đenova 2:1

Torino - Milan 1:1

Fiorentina - Lacio 3:4

SPAL - Kjevo 0:0

Verona - Sasuolo 0:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret Napolija uz kiks Juventusa, Ljajić i Kolarov asistenti

Izvor: B92, 18.Apr.2018

Vanredni termin 33. kola Serije A obeležio je duel Fiorentine i Lacija u kojem su Rimljani slavili 4:2 posle preokreta u Firenci...Nije uobičajeno da ekipe na startu zbog crvenih kartona ostanu bez svojih igrača, a to se desilo na ovom meču...Prvo je zbog igranja rukom Sportijelo "pocrveneo", da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.