Preokret Meksika: Srbin na golu Novog Zelanda video majstoriju Himeneza (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Meksika: Srbin na golu Novog Zelanda video majstoriju Himeneza (VIDEO)

Meksička fudbalska reprezentacija preokrenula je meč protiv Novog Zelanda u svoju korist, pobedila 2:1 i zabeležila prvu pobedu na Kupu Konfederacija, posle remija sa Portugalijom u prvom kolu.

Strelci za "sombrerose" bili su Raul Himenez i veteran Oribe Peralta, dok je pogodak za "Kivije" bio delo Krisa Vuda.

Novozelanđani su poveli u 42. minutu, ali je u nastavku usledio preokret.

Napadač Benfike Himenez na izueztno efektan način je izjednačio, ujedno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << to bio najlepši trenutak utakmice: savršeno precizan udarac sa ivice kaznenog udarca i potpuna nemoć golmana srpskog porekla među stativama ostrvljana, Stefana Marinovića.

Čuvar mreže nemačkog Unterhašinga kapitulirao je i dvadesetak minuta kasnije posle udarca Peralte, za pobedu Meksikanaca koji sada imaju četiri boda, koliko i Portugalija, a prate ih Rusi sa tri.

Novi Zeland je posle dva poraza eliminisan iz trke za polufinale.

U subotu od 18 časova sastaće se Meksiko - Rusija u Kazanju i Portugal - Novi Zeland u Sankt Peterburgu.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.