Preokret! Amerikanac još u igri, a Čilić...

Izvor: Mondo, 14.Nov.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret! Amerikanac još u igri, a Čilić...

Džek Sok ostvario je prvi trijumf na završnom mastersu, iako je Hrvat vodio u setovima.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Veliki obrt na završnom mastersu i rasplet kakvom se nisu mnogi nadali!

Hrvatski teniser Marin Čilić (peti nosilac) vodio je u duelu protiv Amerikanca Džeka Soka (osmi nosilac) i bio na set do trijumfa, ali se osvajač Pariza nije predao.

Nedavni rival Filipa Krajinovića izgubio je prvi, pa osvojio drugi i treći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << set i trijumfalno počeo drugu rundu u Grupi "Boris Beker". Tako je i sačuvao šanse da na prestižnom turniru dočeka i nokaut fazu.

ČILIĆ - SOK 1:2 (7:5, 2:6, 6:7)

Amerikanac je tako izjednačio svoj skor na 1-1, posle poraza u duelu sa Rodžerom Federerom u prvom kolu. Ovim trijumfom Sok je i zakazao potencijalno veoma važan meč za četvrtak u 21 čas, kada će igrati protiv Aleksandra Zvereva.

Švajcarac (1-0) i Nemac (1-0) sastaće se kasnije u utorak, dok će Čilić polako početi da razmišlja i o putu u Monte Karlo, gde živi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.