Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 09:15

Premijer liga zove Adema Lajića! Slaven Bilić je baš uporan

Nije mogao pre četiri godine, možda može sad

Sva je prilika da Adem Ljajić broji poslednje dane u Istanbulu. Prvotimac Bešiktaša nalazi se na tankom ledu, turski velikan želi da ga proda, a ruku spasa 28-godišnjem vezisti spreman je da pruži Slaven Bilić.

Hrvatski stručnjak označio je reprezentativca Srbije ideanim pojačanjem za narednu sezonu i pokušaće da iskoristi lošu situaciju na Vodafon areni da Ljajića dovede u Vest >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bromvič Albion. Turski Fanatik objavio kako je Bilić impresioniram Ljajićevim umećem i da bi mogao da pomogne ekipi koja zauzima drugo mesto na tabeli Čempionšipa i nalazi se pred direktnim plasmanom u Premijer ligu.

Bilić je od 2013. do 2015. bio šef stručnog štaba Bešiktaša, iako nije osvojio titulu ostavio je odličan utisak, stekao dosta prijatelja i iz prve ruke ima informacije o Ljajiću, pa je zato i kreno u akciju da ga dovede. Ne prvi put, jer je i 2016. dok je sedeo na klupi Vest Hema, želeo Adema, koji je tad bio fudbaler Rome na pozajmici u Interu. Do saradnje nije došl pre četiri godine, ali možda će moći ovog leta, pošto Bešiktaš svakako ne računa ozbiljno na kreativnog vezistu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Razlog je dvostruki. Prvi je promena trenera, jer za razliku od Abdulaha Avčija kod kog je igrao redovno, Ljajić nije dobio odgovarajuću minutažu pod palicom Sergena Jalčina. Drugi se tiče odbijanja predloga smanjenja plate usled pandemije virusa korona, čime se zamerio čelnicima. Bešiktaš je odlučio da ga proda, a kako je Vest Bromvič Albion na dobrom putu da se plasira u Premijer ligu (ima sedam bodova više od trećeplasiranog Fulam) imaće dovoljno novca na raspolaganju na ispuni zahteve Turaka. Osim Ljajića, Slaven Bilić je kao metu u narednom prelaznom roku označio još jednog fudbalera Bešiktaša, hrvatskog štopera Domagoja Vidu.

Inače, Bešiktaš se nedavno vratio treninzima, ali su koliko sinoć otkrivena dva slučaja zaraze virusom COVID-19. Inficirani su jedan fudbaler i jedan zaspoleni, neizvesno je kako će se nastaviti rad i da li će se realizovati plan po kome bi turski šampionat trebalo da bude nastavljen 12. juna.

(FOTO: AFP)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.