Premijer liga uvodi Kuću slavnih, kandidata napretek

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga uvodi Kuću slavnih, kandidata napretek

Premijer liga objavila je da će 19. marta dvojica fudbalera biti prvi izabranici Kuće slavnih elitnog engleskog takmičenja.
Kako je navela Premijer liga, članstvo u Kući slavnih biće "najveća pojedinačna čast koja se ukazuje igračima".

Članovi Kuće slavnih biće igrači koji su pokazali veštine, talenat i ostvarili uspeh od 1992. godine, od kada liga postoji u ovakvom formatu.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kako se navodi, u Kuću slavih biće primljeni samo penzionisani igrači, a u razmatranje će biti uzeto samo ono što su pokazali u engleskom prvenstvu.
Među brojnim kandidatima, na širem spisku se mogu naći i srpski fudbaleri, od kojih je najzapaženiju karijeru u Premijer ligi imao Nemanja Vidić.
Prva dva člana biće izabrana 19. marta, nakon čega će biti objavljen spisak kandidata za koje će navijači moći da glasaju. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.