Premijer liga saopštila listu slobodnih fudbalera: Poznata imena po diskontnim cenama

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga saopštila listu slobodnih fudbalera: Poznata imena po diskontnim cenama

Liverpul se zahvalio Glenu Džonsonu, Everton se rastaje sa Distanom i Alkarazom, Siti ne računa na Ričardsa i Guidetija, slobodni su i Ron Vlar, Tom Kleverli, Ves Braun, Karltom Kol, Jusi Jaskalainen, Gi Demel, Abu Dijabi…

U Premijer ligi postoji pravilo da svaki klub mora da objavi listu slobodnih igrača kojima je istekao ugovor, a neće im biti ponuđen novi. Otprilike su bila poznata imena igrača koji će morati da pakuju kofere i traže novu sredinu, a od danas je i zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obelodanjeno kojima od njih neće biti ponuđeni ugovori. Izašla je kompletna lista sa slobodnim agentima iz Premijer lige.

Mančester Siti je objavio da više ne računa na usluge Mike Ričardsa i Džona Guidetija koji su prethodne sezone proveli na pozajmicama. Takođe, odranije je poznato da je Frenku Lampardu istekla pozajmica.

Gradski rival Junajted je saopštio da se odriče uluga Toma Kleverlija koji je bio na pozajmici u Aston Vili, a sada mu je istekao ugovor i slobodan je u izboru nove sredine. Odlazi i golman Ben Amos.

Čelsi nije ponudio novi ugovor Didijeu Drogbi i to je sve što se tiče odlazaka iz tabora Plavaca. Everton je odlučio da se raziđe sa defanzivcima Antolinom Alkarazom i Silvanom Distanom.

Posle ispadanja u Čempionšip zahvalnice su uručili i Hal Siti i Kvins Park Rendžersi. Iz ekipe Tigrova odlaze Alan Harper, Mejnor Figeroa, Lajam Rosenior, Janik Sagbo i Pol Mekšejn. Policajce su napustili taze penzioner Rio Ferdinand, zatim Džoi Barton, Bobi Zamora, Šon Rajt Filips i Ričard Dan. Iz Njukasla odlaze Rajan Tejlor i Jonas Gutijerez.

Liverpul nije ponudio nove ugovore golmanu Bredu Džonsu i desnom beku Glenu Džonsonu. Arsenal se odrekao Abua Dijabija i Rija Mijaćija. Iz Sanderlenda odlaze veterani Ves Braun i Antoni Reveje, a iz Vest Hema: Gi Demel, Jusi Jaskalainen i Karlton Kol.

Jedan od najatraktivnijih slobodnih igrača je i holandski štoper Ron Vlar koji kao slobodan igrač odlazi iz Aston Vile. Odrešene ruke imaju i Vilson Palasios (Stouk), Metju Apson (Lester), Brede Hangeland (Kristal Palas), Stiven Rid (Barnli)…

Ima tu da se probere ozbiljnih pojačanja za buduće klubove. A, ne koštaju mnogo…

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Premijer liga saopštila listu slobodnih fudbalera

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2015

U Premijer ligi postoji pravilo da svaki klub mora da objavi listu slobodnih igrača kojima je istekao ugovor, a neće im biti ponuđen novi. Imena igrača koji će morati da pakuju kofere i traže novu sredinu se nazirala, a od srede je i zvanično obelodanjeno kojima od njih neće biti ponuđeni ugovori....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.