Premijer liga nudi policiji 11,5 miliona za uslugu

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 23:37

Premijer liga nudi policiji 11,5 miliona za uslugu

Engleski mediji otkivaju da je Premijer liga ponudila policiji 11,5 miliona funti kako bi se više visoko rizičnih mečeva igralo u večernjim terminima.

Ovu informaciju objavio je engleski dnevnik "Daily Mail".

Navodno, ponuda Premijer lige je već "na stolu" policijske uprave i čeka se odgovor.

Ovo je, naravno, pokušaj čelnih ljudi lige, i to kakav, da ubede policiju da dozvoli igranje većeg broja mečeva uveče koji sa sobom nose predznak "visokog rizika".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Taj termin je, naravno, atraktivniji i za navijače i za sponzore i otud ovakva ideja čelnika Premijeršipa.

Iz policije je do sada postojala rampa za veći broj takvih mečeva, razlozi su naravno organizacioni i bezbednosn, ali sada imaju 11,5 miliona razloga da to dopuste.

Čelnici Premijer lige nisu želeli da komentarišu ove navode, niti su ih potvrdili niti su ih demantovali, mada su poručili da nijedna svota novca ne može garantovati da se određeni mečevi igraju u večernjem terminu.

Kako bilo, izvor "Dejli Mejla" je povodom ove informacije na kraju zaključio da je ovo pokušaj Premijer lige da još jedan problem reši novcem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.