Premijer liga - Podela bodova na Tarf Muru, štoperi tresli mreže (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 15:41

Premijer liga - Podela bodova na "Tarf Muru", štoperi tresli mreže (video)

U okviru 33. kola Premijer lige Barnli je ugostio Šefild junajted.

Fudbaleri Barnlija i Šefilda podelili su bodove u susretu odigranom u matine terminu, meč je završen rezultatom 1:1 (1:0).

Ekipa Šona Dajča povela je u finišu prvog poluvremena, nakon centaršuta sa leve strane Rodrigez je glavom spustio loptu pred gol "Blejdsa", na pravom mestu našao se Tarkovski, koji matira Hendersona za 1:0.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, a u 80. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su domaći igrači imali idealnu priliku da reše pitanje pobednika, tačnije, imao ju je Dvajt Meknil.

Sjajan šut Rodrigeza, ali odlična intervencija Hendersona, međutim, lopta se odbija do Meknila, koji je imao i vremena da se namesti na udarac na par metara od gola rivala, ali je talentovani krilni fudbaler tukao pored gola Šefilda!

Kazna je stigla već u narednom napadu, Šarp je poslao loptu pred gol rivala, na pravom mestu našao se Igan, koji je poravnao rezultat.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Šefild osmi sa 48 bodova, Barnli odmah ispod sa dva boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Premijer liga - Prštalo na "Sent Džejms Parku", slavlje "Čekićara" kratko trajalo (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020

Interesantan meč na stadionu Njukasla...U okviru 33. kola Premijer lige Njukasl je dočekao ekipu Vest Hema, susret je završen bez pobednika, rezultatom 2:2 (1:1)...Poveli su gosti iz Londona već u četvrtom minutu, lepa akcija, prizeman centaršut Bouvena, očajna reakcija odbrane Njukasla, lopta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.