Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 17:00

Premijer liga: Navijači se vraćaju na stadione od oktobra?

Takvu mogucnost najavio je premijer Velike Britanije Boris Džonson

Izgleda da bismo od oktobra mogli da vidimo povratak navijača na stadione u Premijer ligi i Engleskoj.

Neki sportovi, poput fudbala i kriketa, nastavljeni su sa odigravanjem posle pauze, ali pred praznim tribinama.

Probaće se prvo sa puštanjem okupljanja na većim stadionima kako bi se kasnije više stvari u normalnom životu otvorilo od jeseni.

"Od oktobra imamo nameru da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vratimo navijače na stadione", rekao je Džonson.

Pre toga će biti proba i videće se da li je to moguće, a i ako bude navijača, svi će morati da prate bezbedonosne procedure u odnosu na virus korona.

Prvi će se odraditi probe u vidu dva prijateljska kriket meča, te kada je snuker u pitanju i trke konja. Gledaće se da bude do 5.000 ljudi prisutno na ovim događjima, pa će se posle toga videti kakve su brojke i da li može da se ide na potpuno puštanje navijača na velike stadione.

I ministar Sporta Najdžel Hadlston dodao je da je zadovoljan što se ide ka tome da se utakmice otvore za navijače.

Plan postoji, videćemo da li će se realizovati do kraja. Ministar sporta je dodao da je put i dalje težak, ali da su veoma važni koraci načinjeni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.