Premijer liga - Najveće istraživanje ikada, kako će izgledati tabela na kraju, iznenađenje u top 4?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Najveće istraživanje ikada, kako će izgledati tabela na kraju, iznenađenje u top 4?

Ovo je svakako projekcija, niti su timovi popunjeni do kraja, niti baš veštačka inteligencija može da zameni sve, ali prognoza je detaljna i obuhvatala je dosta parametara.

Engleski mediji prenose opširno istraživanje BT sporta, na osnovu saradnje sa Opta statistikom, veštačkom inteligencijom kao i uz učešće vodeći stručnjaka za analizu PL.

Radi se o tome kako će izgledati tabela, ovo je naravno projekcija, tačnije scenario sezone.

Šta će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << desiti poslednjeg dana kada bude pala zavesa 17. maja 2020.

Prema ovom opširnom istraživanju Siti će bez problema odbraniti titulu. Predviđa om se samo jedan poraz tokom čitave sezone i nekoliko remija, daleko od toga, po prognozama da će trka biti zanimljiva.

Liverpul će biti drugi, pobediće sa Klopom prvi put na "Old Trafordu",  ali ni Redsi, ni Siti neće stići ni do polufinala Lige šampiona, glasi prognoza.

Treći će biti Totenhem, ali će osvojiti trofej i to u Evropi. Naime, oni bi posle ispadanje iz Lige šampiona mogli da se dokopaju finala LE gde bi dobili Junajted.

U Ligu šampiona će i Lampardov Čelsi, kao četvrti, guraće dobro, ali bi u martu mogli da padnu, izgube šansu za vrh, ali ipak završe ispred Arsenala. Ovo je horor scenario za "Gunere" ako se ostvari, ali Junajted će biti još gori, ako uđe sa ovom ekipom, ponovo ih čeka šesto mesto. Izgubiće prema proračunima 12 utakmica u ligi. Pogba će ostati, biti najbolji igrač kluba, ali i to je, prema istraživanjima nedovoljno za nešto više.

Everton će uz silna ulaganja stići u top 7, ispred Vulvsa, u gornjoj polovini tabele biće još Lester i Kristal Palas.

Od novajlija, spasiće se Vila, koja će završiti kao 15. na tabeli, ispred Sautemptona i Barnlija. Prema projekciji, šansu da se spasu nemaju Šefild Junajted koji će biti poslednji i Norič koji će osvojiti jedno mesto više. Iz lige će ispasti i Njukasl.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.