Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga BiH: Remi Zrinjskog i Sarajeva, Slavija porazila Olimpic

Fudbaleri Zrinjskog i Sarajeva podijelili su bodove u jednom od derbija 19. kola Premijer lige BiH. Utakmica je završena 2:2, a obilovala je sjajnim prilikama.

Poveli su gosti, a pogodio je u 28. minuti bivši igrač Zrinjskog Deni Simeunović. Za mostarski klub je u samom finišu prvog poluvremena poravnao Ognjen Todorović, a sa tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

U nastavku susreta ekipe su zaigrale još bolje, a novu prednost Sarajevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << donio je još jedan bivši igrač Zrinjskog Amer Bekić u 68. minuti.

Da bivši igrač ne budu kobni samo za Zrinjski pobrinuo se Nemanja Bilbija u 84. minuti, koji je postavio konačan rezultat 2:2, prenosi Avaz.ba.

Ekipa Slavije savladala je Olimpic sa 1:0 u prvom meču dana. Jedini pogodak na susretu viđen je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, kada je dosuđen penal za domaćina. Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Darko Spalević. U nastavku susreta obje ekipe su imale nekoliko dobrih prilika, a fudbaleri Olimpica su čak pogodili prečku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.