Premijer liga: Bez maski, sakupljača lopti

Izvor: B92, 12.Jun.2020, 11:29

Premijer liga: Bez maski, sakupljača lopti

Fudbaleri i treneri neće biti u obavezi da nose maske na stadionima i u svlačionicama kada se Premijer liga nastavi 17. juna.

Za razliku od Bundeslige, gde su igrači i treneri obavezni da nose maske, u Engelskoj je to samo obligacija samo za medicinsko osoblje i četvrtog sudiju.

Kako prenosi BBC, usvojeni medicinski protokol igračima zabranjuje da cište nos, da pljuju i da se rukuju, a u obavezi su da drže socijalnu distancu prilikom proslave golova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na mečevima Premijer lige neće biti devojčica i dečaka koji sakpljaju lopte, pošto će se sterilisane lopte vraćati na teren.

Na stadionima će biti dozvoljeno prisustvo maksimalno 300 ljudi, a prilikom dolaska igračicma će biti merena temperatura i moraće da dezinfikuju ruke.

Nastavak Premijer lige zakazan je za 17. jun, a prvi meč posle tri meseca pauze odigraće fudbaleri Aston Vile i Šefilda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.