Preletači!

Izvor: Kurir, 27.Jun.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preletači!

Odluka izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije da se odbije predlog Zajednice superligaša o proširenju lige u narednoj sezoni naišla je na osudu čelnika FK Bežanija, od koje je i potekla pomenuta inicijativa. Nedeljko Ostojić, sportski direktor kluba, ističe da je s ljudima iz Saveza pričao još tokom sezone i da su mu rekli da će biti proširenja. Prema njegovim rečima, od toga se odustalo kad se videlo da pojedini klubovi više nisu ugroženi, kao i zbog činjenice da bi se naredne sezone protežirala ekipa iz Subotice, zbog Tomislava Karadžića.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stop zbog Vučurevića

Izvor: Glas javnosti, 27.Jun.2008

IO FSS je u sredu odbio predlog Zajednice superligaša o prevremenom proširenju lige, a čelnici Pokreta za promene, koji pretenduje da dovede svog čoveka na funkciju predsednika Saveza, poručuju da će novi saziv ovog organa, posle izbora 15. jula, ponovo raspravljati o proširenju. Neformalni vođa...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.