Prelepo! Spektakl na prvom treningu, 10.000 navijača i veliko srce za veliku Violu u 2016! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepo! Spektakl na prvom treningu, 10.000 navijača i veliko srce za veliku Violu u 2016! (VIDEO)

Spektakularan početak nove godine za igrače Fiorentine koji su se na originalan način zahvalili pristalicama na podršci

Retko gde u Italiji se klub voli tako strastveno kao u Firenci. Godinama trofeji zaobilaze Firencu, ali to ne može da poremeti odanost tifoza Fiorentini. Ova sezona miriše na čudo. Ako bi Viola nastavila u istom ritmu kao u prvom delu sezone, možda čak i Skudeto završi na Frankiju…

Koliko je eufroija među navijačima Fiorentine najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokazuje spektakalaran performans njenih navijača i igrača na prvom treningu u novoj godini. Fiorentina je u 2016. godinu ušla se podrškom od preko 10.000 navijača koji su se pojavili na prvom treningu i uz pesmu i bakljadu ohrabrili igrače da izdrže u istom ritmu.



Odgovor igrača je bio takođe prelep. Na terenu formirali oblik srca i zahvalili se odanoj publici na podršci.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.