Prelep pogled na tabelu Čempionšipa, Ivićev Votford odmah iza Paunovića!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2020, 19:48

Prelep pogled na tabelu Čempionšipa, Ivićev Votford odmah iza Paunovića!

Odličan rezultat Votforda, nova pobeda.

Vladimir Ivić i Veljko Paunović su treneri u koje su engleski drugoligaši imali dosta poverenja i ono im se isplatilo, makar za sada.

Reding je prvi sa 22 boda nakon 11 kola, a Votford je drugi sa bodom manje.

Ekipa Votforda koju predvodi Vladimir Ivić je stigla do 6. pobede u Čempionšipu ove sezone i to u veoma teškom meču protiv Koventrija sa  3:2 (0:0).

Gledali smo jako čudan meč, prvo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << praktično bez velikih šansi, gosti nisu uputili niti jedan udarac u okvir za razliku od Votforda koji je jednom pogodio okvir gola.

Ipak, u nastavku pet golova. Grej je doveo Votford u prednost, da bi gosti do preokreta došli za samo dva minuta utakmice.

Hamer i Voker su pogodili u 63. i 64. minutu utakmice, ali njihova radost nije mnogo trajala pošto je Votford odmah izjednačio u 66. minutu preko Trost-Ekonga.

Konačnih 3:2 postavlja Ismaila Sar u 83. minutu utakmice.

    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FANTASTIČAN POGLED NA TABELU: Paunović na vrhu, Ivić odmah iza njega

Izvor: Kurir, 07.Nov.2020

Kako je lepo iz Srbije pogledati tabelu engleskom fudbalskog Čempionšipa, gde je Reding srpskog trenera Veljka Paunovića prvi sa 22 boda nakon 11 kola, a Votford koji sa klupe predvodi Vladimir Ivić je drugi sa bodom manje.

Nastavak na Kurir...

Nezadovoljan uprkos pobedi, Ivić digao glas protiv lige!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2020, 12:18

Menažder Votforda gleda mnogo dalje o sjajnog mesta na tabeli i dobre forme ekipe...Menadžer Votforda Vladimir Ivić bio je nezadovoljan uprkos drugoj pobedi ove nedelje u Čempionšipu...Doskorašnji premijerligaš je nakon trijumfa protiv Stouka 3:2 istim rezultatom nadigrao Koventri...Uprkos razlozima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.