Prekobrojan

Izvor: Glas javnosti, 13.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekobrojan

Nikola Petković je razočaran što se Crvena zvezda odrekla njegovih usluga i što nema novca da ga plati. Naime, klub iz LJutice Bogdana je u hroničnoj besparici i to je glavni razlog zašto „crveno-beli“ nisu bili u stanju da do aprila isplate obeštećenje oko pola miliona evra turskom Genčerberligiju i zadrže na „Marakani“ snažnog i pouzdanog levog beka.

Nikola Petković (23) kaže da je nekoliko puta razgovarao sa direktorom Crvene zvezde Ilijom Ivićem o svom statusu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Rešenje nije pronađeno i momak s Voždovca nastaviće karijeru u Nemačkoj ili Francuskoj.

- Crvena zvezda nije u stanju da me plati! To je jedini razlog zašto nisam otišao na Kipar i zašto više neću nositi dres koji najviše volim. Obeštećenje koje traže Turci je preveliko za Zvezdu, to mi je otvoreno rekao direktor Ivić - ističe Nikola Petković i potom dodaje: - Sa Zvezdom imam ugovor do maja i po njemu klub treba da mi isplati 150.000 evra. Situacija je takva, Crvena zvezda nema para. Mnogo mi je žao zbog toga. Bez obzira na činjenicu što sam veliki zvezdaš, živim od fudbala i moram da tražim novu sredinu.

Kada je došao na kraju letnjeg prelaznog roka na „Marakanu“, Nikola Petković je očekivao da će Zvezda u aprilu otkupiti njegov ugovor od Genčerberligija. Takav je bio dogovor s bivšim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

NAMEĆE SE DŽEFERSON

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju s radom na pripremama u Aja Napi na Kipru. Trener Čedomir Janevski ostao je dosledan svom principu rada koji podrazumeva obavezan rad sa loptom bez suvišnog „suvog“ trčanja. Na treninzima se posebno istakao novajlija Brazilac Džeferson.

- Vetar nas je malo ometao, naročito kada se na skraćenom terenu igralo na dva gola. Ono što raduje je da se novajlije uklapaju i uočljiva je njihova želja da se radom i disciplinom nametnu. Atmosfera među igračima je odlična, zasada bez i najmanjeg ispada, što svakom treneru daje motiv za još bolji rad - poručio je Janevski.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.