Preko 40 miliona Kineza videlo prvenac Vu Leija za Espanjol

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko 40 miliona Kineza videlo prvenac Vu Leija za Espanjol

Vu Lei je prvi Kinez ikada koji je bio strelac u španskom prvenstvu.

Više od 40 miliona Kineza pratilo je meč između Espanjola i Valjadolida (3:1) u Primeri na kome je kineski napadač Vu Lei postigao debitanski gol.

Vu Lei, zimsko pojačanje Espanjola iz kineskog šampiona Šangaj SIPG-a za dva miliona evra, postigao je prvenac za katalonski tim i oduševio sve sunarodnike ispred TV ekrana.

Španska Marka piše da je, za razliku od Španije u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meč pratilo samo 177.000 ljudi, u Kini ogromna zainteresovanost za mečevima Espanjola, ali i velika potražnja za istim dresom sa Leijevim imenom.

- Volim što ljudi misle da sam talisman za Espanjol. Trebaće mi vremena da se prilagodim, velika je razlika u odnosu na Kinu, ali sam uveren da ću biti uspešan - rekao je Lei.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gol Espanjola videlo 25 miliona Kineza

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019

"Maradona" iz Kine oduševio je navijače španskog kluba, koji su sve brojniji u Aziji...Foto: Guliver/Getty images/Alex Caparros.."Kineski Maradona", centarfor po imenu Vu Lei (27) došao je ove godine iz Šangaj SIPG-a u Espanjol i doneo klubu iz Barselone velikih broj navijača u Aziji...Prošlosezonski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.