Prekinuti radovi na Karaburmi!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuti radovi na Karaburmi!

Samo dan nakon početka rekostrukcije Omladinskog stadiona radovi su obustavljeni, jer OFK Beograd ne poseduje potrebnu dozvolu

OFK Beograd je najavio da bi na proleće mogao da igra mečeve Superlige na Omladinskom stadionu na Staroj Karaburmi, ali će to teško biti izvodljivo.

Samo dan nakon što je i zvanično započela rekostrukcija stadiona kod Bogoslovije, građevinska inspekcija naložila je obustavu radova.

Takva odluka donesena je jer OFK Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne poseduje dozvolu za izvođenje radova, saopštio je Sekretarijat za inspekcijske poslove.

Građevinski inspektor je doneo rešenje kojim se nalaže investitoru da ukloni izvedene radove i vrati sve u prvobitno stanje.

Da je došlo do zvanične obustave radova potvrđuje i traka koja je postavljena na stadionu koja pokazuje da je zatvoreno gradilište.

Takođe, u toku je i izrada odgovarajućih predloga kaznenih mera protiv investitora i odgovornih lica OFK Beograd, kao i izvođača radova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.