Pregovori saveza o zajedničkoj ligi

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori saveza o zajedničkoj ligi



Čelnici Vaterpolo saveza Srbije održali su u ponedeljak u Beogradu sastanak sa predstavnicima Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore, na kojem su razgovarali o zajedničkoj ligi, saradnji klubova i nacionalnih selekcija na svim nivoima. Na sastanku je zaključeno da je jaka liga u interesu vaterpola u obe države.

Predstavnici oba nacionalna saveza složni su da je neophodno organizovati što kvalitetnije mečeve za klubove iz obe države.

Na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosadašnjeg toka razgovora, postoje dobri izgledi da do realizacije zajedničke lige klubova dođe već do kraja godine.

Pregovori će biti nastavljeni početkom aprila, kada se Vaterpolo reprezentacija Srbije vrati iz Melburna gde nastupa na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.