Pregovori postoje, Rosoneri pred vratima raja! Koga dovodi najbogatiji čovek na svetu?

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori postoje, "Rosoneri" pred vratima raja! Koga dovodi najbogatiji čovek na svetu?

"Republika" piše da pregovori napreduju i da bi do kraja kalendarske godine trebalo da budu završeni. Sledi preuzimanje, a onda...

Porodica Singer, vlasnici fonda "Eliot" koji kontroliše Milan nisu bili na derbiju prošlog vikenda. To je samo pojačalo glasine o prodaju kluba, a današnja "Republika" donosi ekskluzivnu informaciju da pregovori teku, a da je posrednik jedna velika investiciona banka u Engleskoj.

Već smo pisali, kupac je najbogatiji čovek na sveti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bernar Arno, Francuz koji je vlasnik modne kompanije LVMH, odnosno vlasnik Fendija, Diora, Selin, Kenza, on je jedan od osnivača Netfliksa, a bogatstvo se procenjuje sada već na 90 milijardi evra.

Šta je plan Arnoa?

On bi kupio Milan za nešto manje od milijardu evra, gubici su naterali Eliot da spusti cenu za nekih 150 miliona, preuzeo bi projekat novog stadiona i upumpao veliki novac u klub, razlog je što je Milano prestonica mode, i što Arno svoje brendove može da plasira i preko jednog od najpopularnijih klubova na svetu.

Već se pominje da bi posao mogao da bude završen do kraja 2019. mada će preuzimanje sigurno kroz razne faze potrajati do kraja takmičarske sezone.

"Republika" piše da bi prva meta bio Maks Alegri koji bi imao zadatak da vrati klub u Ligu šampiona, ali se umeša i u borbu za titulu.

Šta će od svega biti videćemo, ono što je jasno je da Arnou novac nije problem, ali da ima strategiju koja bi uz stadion ponudila odmah i takmičarski uspeh, što navijači čekaju. Jasno, on nije zagarantovan, ali sa mnogo većim budžetom sigurno da bi tim bio mnogo jači nego sada.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.