Stefan je znao opasnost beogradskih ulica i bavio se sportom upravo zbog toga: Njegove reči sada zvuče JOŠ JEZIVIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:23

Stefan je znao opasnost beogradskih ulica i bavio se sportom upravo zbog toga: Njegove reči sada zvuče JOŠ JEZIVIJE

U sportu postoji sudija, a na ulici...

Nesrećno nastradali srpski MMA borac Stefan Savić (23) osvojio je bronzanu medalju za reprezentaciju Srbije na amaterskom prvenstvu sveta, što mu je bio i najveći uspeh u karijeri. Do njega je stigao samo tri meseca pre smrti.

Savić je nakon pomenutog velikog uspeha gostovao u podkastu "MMA INSTITUT", a tu je pričao o tome kako je doživeo celo takmičenje, koje se održalo u Tirani.

- I dođem ja kod Bobija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže: "Mnogo si mali, imaš 11, 12 godina. Dođi kad napuniš 14. Tako je i bilo. Tu sam nešto dolazio i odlazio. Posle sam otišao kod Dimketa, gore na boks na Košutnjaku. Vraćao sam se kasno sa treninga, moji mi zabrane, dođem kod Ćose opet. Prethodno sam bio kod Bobija, odradio trening i oni su radili kung-fu, wing chun. Nešto se zakačim u školi i kažem : 'Pa šta je ovo? Neću da radim ovo!' Odem na boks, završim sa tim problemom u školi i onda odem kod Ćose i ostanem kod njega i tu sam od 2014. godine - govorio je pre samo tri meseca o početku svoje karijere u MMA timu "Eklektik" gde je trenirao kod Borislava Ćosića.

A post shared by MMA INSTITUT PODCAST (@mma_institut)

Govorio je i o prednostima koje sport nosi sa sobom.

- Da nisam tu verovatno da bih radio nešto, motao bih se tu po gradu... ulica je opasnija od sporta, ipak u sportu postoji sudija - rekao je Savić.

Nažalost, upravo na ulici je izboden mladi srpski borac i time su potvrđene njegove reči koje sada deluju daleko jezivije i strašnije nego u trenutku kad ih je izgovorio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.