Predstavljen na Bernabeu, skupo plaćen, a ide u rezerve?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen na "Bernabeu", skupo plaćen, a ide u rezerve?

Ipak, spreman je i za nastupe u Kastilji.

Madridski Real se opasno pojačava ovoga leta, jasno je da Florentino Perez neće dozvoliti još jednu neuspešnu sezonu kao što je bila prethodna.

"Kraljevići" su do sada bili i najaktivniji od svih velikih klubova, stigao je Militao, Eden Azar, Luka Jović, Rodrigo a izgleda da Zidan neće tu stati. Ono što je interesantno jeste da je jedan od navedenih igrača izjavio da je voljan da počne od Kastilje, to jest rezervnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima Real Madrida.

Radi se o osamnaestogodišnjem Rodrigu, koji je stigao iz Santosa za sumu od 45 miliona evra. Igra na poziciji levog krila, jasno je da tu Eden Azar ali i Vinisijus imaju prednost za sada.

"Pričao sam i maštao o Realu oduvek, ali ako moram da počnem od Kastilje onda nemam problem sa time, moram ostati skroman. Do sada sam imao slike Azara samo na mobilnom a sada ću igrati sa njim, san mi se ostvario", izjavio je Brazilac za Marku.

Njegov vršnjak Vinisijus se odlično snašao, ostaje da se vidi da li su Madriđani pogodili i sa Rodrigom, za sada ako gledamo njegov stav deluje da jesu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.